USB Bisa Kipas Rechargable

  • CH-170

    CH-170

    Kauntungan 1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas sing ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi. 2. Layanan: Salesman perdagangan luar negeri sing apik, perusahaan pengirim barang profesional lan sing paling apik 3. Bahan proteksi lingkungan 4. Desain modern lan apik gayane 5. Pengerjaan sing apik 6. Wektu kiriman singkat 7 bisa gawe marem produksi produk penggemar gaya penggemar .. .