Kipas Stand / Lantai

  • Desk fan LD-309
  • Floor Fan

    Kipas Lantai

    PARAMETER PRODUK Jeneng: 11 inci Kipas kipas Vol .: AC 220V modle: HY-309 Daya .: 28W Blades: 3 RPM: 2200R / MIN 2 kontrol kacepetan Saklar Rotary Pencet Kontrol rod tarik goyang gampang dipasang Dhuwur tabung teleskopik bisa disetel Dhukungan Tripod
  • Huayu Floor Fan

    Kipas Lantai Huayu

    PARAMETER PRODUK PRODUK MURU DECIBEL NIKMU KECIL • • • NAMA PRODUK: Kipas Lantai Huayu VOLTAGE RATUS: 220V MODEL PRODUK: LD-920A DAYA RATED: DIAMETER BLADE BLADE : 62cm FREQUENC : : 50Hz FAN HEAD: 1.18cm DESAIN BLADE BERKUALITAS TINGGI Keluwesan / entheng lan luwih aman Tutul driji sing ora disengaja ora bakal nglarani Perlindhungan sing efisien lan ora gawe piala TUBUH TELESCOPIK Rotary teleskopik kanthi dhuwur awak sing bisa diatur Ngurangi ...
  • AC220V 11inch stand/ floor fan  This fan is a small household floor fan

    AC220V 11inch / kipas lantai 11 kipas iki kipas lantai cilik

    Kipas iki minangka kipas lantai rumah tangga cilik 1 kacepetan, ngirit daya, angin alus, swara sithik, luwih cocog kanggo panggunaan kantor lan omah. Pamasangane gampang lan trep, ora butuh papan sithik lan gampang digawa. Iki minangka mitra musim panas sing ideal. Model Detil Cepet: HY-306 Sumber Daya: Tipe Listrik: Instalasi Kipas Pendingin Udara: Bahan Lantai: Daya Plastik (W): 25 Voltase (V): 220 Jeneng: vayu Nomer Model: HY-309 Ukuran (mm): babagan 280 Net Wei ...