Kipas Meja

  • Ceiling fans HY-203

    Penggemar langit-langit HY-203

    8 '' FANABABAB / PENGGABUNG KEPALA KEPALA Panas angin panas, Lembut, Nyaman Angin cerah dirancang karo gaya Rotary switch Press luwih aman Kaendhem katenangan, Karo sampeyan musim panas PRODUK PARAMETER Model: HY-203 Tenaga: 25W Blades: 3 Ukuran produk: 22 * ​​31 * 21cm Vol .: AC 220V Kepala goyang: kiwa / nengen
  • Floor fan XY-200

    Kipas lantai XY-200

    VAYU DESK FAN WIND INFINITE ENDLESS HAPPINESS PRAMECT PARAMETER Nama produk Desk fan VOL AC 220V Power 25W Model XY-200 Frekuensi 50HZ Kecepatan puteran 2200r / min Blading diameter 180mm Gear 2 kecepatan Panjang 34 CM Lebar 18cm Tinggi 13CM Berat bersih 826G PRODUK SIZASI POWER CONFIG -FUNGFORMASI PRESTASI GAMPANG GAMPANG COOL ING SUMMER. GAMPANG KANGGO NGADESKEUN ANGIN KESEHAN STARILITAS Kuat GANDHING Cocog KANGGO KEBANYAK OPSISI Sepi lan angin sepoi ...
  • Desk fan LX-180

    Kipas meja LX-180

    VAYU DESK FAN WIND INFINITE ENDLESS HAPPINESS PRAMECT PARAMETER Product name Desk fan VOL AC 220V Power 25W Model LX01-180 Frekuensi 50HZ Kecepatan puteran 2200r / min Diameter blading 180mm Tinggi kipas 32cm Diameter kipas 22cm Ketebalan kipas 18cm Diameter 915g Disc tinggi 2 kecepatan TABUNGAN ROTASI YANG disesuaikan CLAMP DUAL-TUJUAN ALAM WID ANTI SKID STABILITAD GAMPANG NGADESI ANGIN CEPAT Cocog KANGGO KEBANYAK OCCASION Angin sepi lan lembut Sepi ...
  • HY-203 FAN

    HY-203 FAN

        Kauntungan 1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas sing ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi. 2. Layanan: Salesman perdagangan luar negeri sing apik, perusahaan pengiriman barang Profesional lan sing paling apik 3. Bahan proteksi lingkungan 4. Desain modern lan apik gayane 5. Pengerjaan sing apik 6. Wektu kiriman singkat 7 bisa nglegakake kabeh gaya penggemar ...
  • cartoon FAN (AL-200)

    FAN kartun (AL-200)

    BASICPARAMETERS

    AL-180

    Jeneng produk: 180kipas sirah obah kartun

    Model produk: AL-180

    Tegangan sing dirating: 220v

    Daya sing dirating: 20w

    Kacepetan kipas: 2300R / MIN

  • Table Fan

    Kipas meja

    Kapabilitas Layanan OEM / ODM 1. Ora prelu pesenan gedhe utawa cilik, Kualitas lan Layanan paling apik bakal ditawakake. 2. Masalah sing ditemokake, hubungi kami Sawise Layanan Dept 3. Kanthi sabar, cara ngrampungake bakal diwenehake. 4. Garansi Setaun lan Layanan Purna Jual Kauntungan kita 1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi. 2. Layanan: Excel ...
  • Table Fan

    Kipas meja

    Kapabilitas Layanan OEM / ODM 1. Ora prelu pesenan gedhe utawa cilik, Kualitas lan Layanan paling apik bakal ditawakake. 2. Masalah sing ditemokake, hubungi kami Sawise Layanan Dept 3. Kanthi sabar, cara ngrampungake bakal diwenehake. 4. Garansi Setaun lan Layanan Purna Jual Kauntungan kita 1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi. 2. Layanan: Excel ...
  • 10 inch Air circulation table small fan

    Kipas sirkulasi udara 10 inci kipas cilik

    Kipas iki minangka penggemar rumah tangga cilik, rong kacepetan, ngirit kecepatan, ngirit daya, angin alus, swara sithik, luwih cocog kanggo panggunaan kantor lan omah. Pamasangane gampang lan trep, ora butuh papan sithik lan gampang digawa. Iki minangka mitra musim panas sing ideal. Model Rincian Cepet: HY-298 Sumber Daya: Tipe Listrik: Instalasi Kipas Pendingin Udara: Bahan Tabel: Daya Plastik (W): udakara 8 Voltase (V): 30 Diameter (mm): 220 Lebar * dhuwur (mm): 250 * 285 Bobot Bersih (k ...