Penggemar langit-langit

  • Ceiling fans FC03-1080

    Penggemar langit-langit FC03-1080

    NAMA PRODUK: Kipas Langit-langit Huayu VOLTAGE STABLE: 220v MODEL PRODUK: FC03-1080 DAYA STABEL: 20w KEMBANG FAN: 70cm FREQUENCY: 50Hz FAN HEIGHT: 24cm FLEXIBLE DISASSEMBLY Gampang disassemble, ngirit wektu lan gaweyan desain ONE-PIECE HANGING PIPE Desain manusiawi, ing endi hang gampang Cocog kanggo PALING MUSIM Kanca AC, nyebarke kanthi AC, Ngirit daya lan nyaman FAST WIND BLADE Flex QUALITY ...
  • Ceiling fan HY-682

    Kipas langit-langit HY-682

    PARAMETER PRODUK Jeneng produk Kipas langit-langit VOL AC 220V Model Plastik Bahan HY-682 Daya 8W Motor Tembaga Ukuran 16 inci Frekuensi 50Hz Swith ON / OFF RPM 330r / min Panjang pisau 165mm Lebar Blade 70mm Diameter 400mm Tinggi badan 120mm Diameter tubuh 85mm KONFIGURASI DAYA SIZE PRODUK EMFAT KONFIGURASI PRESTASI Luwih gampang digawe adhem nalika musim panas. PROSES PISING SING SING ENGKE NGGOLEKI TURU PILIH
  • Huayu Ceiling Fan FC03-1080

    Fan Langit-langit Huayu FC03-1080

    DESAIN SIMPLE SEDERHANA / PARAMETER PRODUK PRODUK KECIL DENGAN DECIBEL Jeneng produk: Huayu pengisian daya kipas Tegangan: 5V Model produk: CH-170 Rated power: 4W Diameter agul-agul: 160mm Kapasitas batere: 2200mAh Dhuwur kipas: 230mm Model batere: 18650-3.7V Jembar kipas: 195mm Bobot net produk: 377g Jembar piring dasar kipas: 130mm USB FAN DESKTOP sing DIANGGAL estetika inovatif nyilem ...
  • Ceiling fans

    Penggemar langit-langit

    Kapabilitas Layanan OEM / ODM 1. Ora prelu pesenan gedhe utawa cilik, Kualitas lan Layanan paling apik bakal ditawakake. 2. Masalah sing ditemokake, hubungi kami Sawise Layanan Dept 3. Kanthi sabar, cara ngrampungake bakal diwenehake. 4. Garansi Setaun lan Layanan Purna Jual Kauntungan kita 1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi. 2. Layanan: Excel ...
  • Ceiling fans

    Penggemar langit-langit

    Kapabilitas Layanan OEM / ODM 1. Ora prelu pesenan gedhe utawa cilik, Kualitas lan Layanan paling apik bakal ditawakake. 2. Masalah sing ditemokake, hubungi kami Sawise Layanan Dept 3. Kanthi sabar, cara ngrampungake bakal diwenehake. 4. Garansi Setaun lan Layanan Purna Jual Kauntungan kita 1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi. 2. Layanan: Excel ...
  • AC 220V 16 inch plastic small ceiling fan for household

    Kipas langit-langit plastik cilik AC 220V 16 inci kanggo omah

    Kipas iki minangka kipas langit-langit cilik, 1 kacepetan, ngirit daya, angin alus, swara sithik, luwih cocog kanggo panggunaan kantor lan omah. Pamasangane gampang lan trep, ora butuh papan sithik lan gampang digawa. Iku mitra ide sampeyan. Detil Cepet Sumber Daya: Tipe Listrik: Instalasi Kipas Pendingin Udara: Bahan Tabel: Kacepetan Plastik: 1 Saklar: mati / mati Daya (W): udakara 8 Voltase (V): 220 Diameter (mm): 400 Bobot Bersih (kg): udakara 0.4 ...