Produk

  • Fan-HY-920

    Fan-HY-920

    Gawe SUMMER COOL Nyegerake lan kepenak • Nyingkirake panas NGGUNAKI ANGIN GENTLE lan COOL ANGIN alami Menehi papan sing sumilir lan nyaman Ukuran Produk Jeneng Produk Model Chassis diameter Heft Ceiling Ceiling HY-920 62cm 24cm Kecepatan putar Tegangan Frekuensi 375r / menit 20w 50hz 220v FLEXIBLE DISASSEMBLY Gampang kanggo mbukak lan mbongkar, ngirit wektu lan gaweyan HOOK DESIGN 180o kait sing bisa disetel, trep kanggo digantung lan njupuk TEMPERATUR ROOM EQUILIBRIUM ...
  • Fan-LD-309

    Fan-LD-309

    COOL IN SUMMER Angin keren lan alami Ukuran Produk Jeneng Produk Model Chassis diameter Dhuwur Kipas Lantai LD-309 33cm 92cm Diameter Blade Frekuensi Daya 22cm 30w 50hz Bentuk CRAFT EXITISITE HIDUP EKSEKUTIF TINGGI- TEKSTUR BERKUALITAS ALAMI INTEGRATASI KEHIDUPAN KUALITAS Penyesuaian multi-gear Ketemu beda kabutuhan Siji lan wengi Setelan dhuwur Dhuwur sing bisa disetel kanggo memenuhi Syarat-syarat sing beda-beda Nyetel sirah amba sing amba ...
  • Fan-HY-690

    Fan-HY-690

    ANGIN ALAM ALAMI FREESRASI PEMILU LISTRIK Mitra sing apik bakal ngancani sampeyan sajrone musim panas lan nggawa sampeyan musim panas sing adhem Gawe SUMMER COOL Nyegerake lan kepenak • Nyingkirake hawa NIKMATI GENTLE lan ANGIN ALAM COOLAL Menehi Product ruangan sing seger lan nyaman Ukuran Jeneng Produk Model Chassis diameter Tinggi Kipas Langit-langit HY-690 41 cm 14cm Kecepatan putar Tegangan Frekuensi Daya 180 m 15w 50hz 220v FLEXIBLE DISASSEMBLY Eas ...
  • Fan-HY-850

    Fan-HY-850

    Gawe SUMMER COOL Nyegerake lan kepenak • Nyingkirake hawa NIKMATI GENTLE lan ANGIN ALAM COOL menehi ruang alam sing sumilir lan kepenak Ukuran Produk Jeneng Produk Model Chassis diameter Height Ceiling Ceiling HY-850 52cm 22cm Kecepatan putar Tegangan Frekuensi 375r / menit 20w 50hz 220v FLEXIBLE DISASSEMBLY Gampang kanggo mbukak lan mbongkar, ngirit wektu lan gaweyan HOOK DESAIN 180o kait sing bisa disetel, trep kanggo digantung lan njupuk TEMPER RUANG EKILILRIUM ...
  • Fan-HY-690A

    Kipas-HY-690A

    Gawe SUMMER COOL Refreshhing lan kepenak • Nyingkirake panas Desain multifungsi Klip tekanan tinggi tekanan 3 in 1 Bisa dipotong, bisa tahan, bisa digantungake Informasi produk Jeneng Model Model Fan diameter Dhuwur Klip Fan HY-690A 40 cm 45cm Tegangan Daya Voltase Frekuensi 15w 220v 50hz 220v MOTOR KUALITAS KABEH KUNCUNG KUNCI Motor tahan lama bisa mlaku kanthi alus Swara Swara, cedhak karo negara bisu FAN BLADE DESAIN Sudut angin amba amba Pena ...
  • Fan-DG-200

    Fan-DG-200

    ANGIN ALAM • PEMBUANG LAYAR VAYU ALAMI ALAM ALAM Mitra sing apik bakal ngancani sampeyan sajrone musim panas lan nggawa sampeyan adhem musim panas Gawe SUMMER COOL Nyegerake lan kepenak • Nyingkirake hawa NIKMATI GENTLE lan ANGIN ALAM COOLAL Menehi papan sing seger lan nyaman Ukuran Produk Jeneng produk Ukuran Fan Tabel Tinggi DG-200 10 inci 29cm Ukuran pisau Kecepatan putar Tegangan Frekuensi 180 m 2200 r / min 50hz 220v DESAIN PORTABLE M ...
  • AC Silent Small China Travel Cooler Pocket Fan Face Pink Desk Usb Portable Rechargeable Mini Fan

    AC Silent China Travel Cooler Pocket Cooler Face Pink Meja Usb Kipas Mini Portable Rechargeable

    Rincian Cepet Lokasi Asal: China Jeneng Merek: VAYU Nomer Model: LX01-190 Daya (W): 25 Voltase (V): 220 Layanan Purna Jual Disedhiyakake: Suku cadang Gratis Garansi: ora ana Jenis: Bahan Kipas Darurat: plastik, plastik Instalasi: Sertifikasi Tabel: ce, Kecepatan Angin RoHS: Telung Aplikasi: Mobil, Sumber Daya Luar Ruangan: Batere, usb, Fungsi Batere: Warna Praktis: Putih / Biru Gunakake: Eksterioritas Praktis: Kecepatan estetika: 3 gir Jeneng produk: Kipas Pendingin Udara ...
  • White New 10″ House Free Floor Standing 220v Cooling Modern Cheap 360 Up Degree Price Electrical Stand Fan

    Putih Anyar 10 ″ Omah Lantai Bebas Ngadhepi 220v Pendingin Modern Murah 360 Derajat Kipas Standar Listrik

    Detil Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: vayu Nomer Model: LD-309 Dimensi (L x W x H (Inci):. Daya (W): 25 Voltase (V): 220 Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: ora ana Tipe: Bahan Kipas Pendingin Udara: plastik, Instalasi Plastik: FLOOR, Sertifikasi Alas: EMC, CB, Kecepatan Angin: Tiga Timer: ora Ana Aplikasi: Hotel, Komersial, Kluwarga, Hotel, Komersial, Sumber Daya Rumah Tangga: Listrik, Kontrol Jarak Jauh Listrik: ora Ana Tipe Kontrol: Mekanik ...
  • Cheap Bedroom 220 Volt Thin Farmhouse Manufacturers Big China Energy Saving Large Modern Fans Ceiling

    Kamar Tidur Murah 220 Produsen Rumah Tangga Tipis Tipis China Big Ceiling Energi Ceiling Modern

    Detil Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: vayu Nomer Model: HY-1050 Dimensi (L x W x H (Inci):. Daya (W): 20 Voltase (V): 220 Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: ora ana Jinis: Bahan Kipas Pendingin Udara: Instalasi plastik: Sertifikasi Langit-langit: CB, ce, EMC, RoHS, ccc LVDE Cahya: Ora Dipasang Kacepetan Angin: Loro Jumlah Blade: Telung Timer: ora ana Aplikasi: Hotel, Rumah Tangga, HOTEL, Garasi, Komersial, RUMAH DAYA Sumber: Listrik, Listrik ...
  • Factory direct sales high quality white cheap rotate modern dc desk fan

    Pabrik penjualan langsung kualitas tinggi murah putih muter kipas meja modern

    Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: vayu Nomer Model: XY-200 Dimensi (L x W x H (Inci): Daya 7 inci (W): 25 Voltase (V): 220 Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: ora ana Jinis: Bahan Kipas Pendingin Udara: Instalasi plastik: Sertifikasi Meja: Kecepatan Angin: Loro Jumlah Blade: Telung Timer: ora ana Aplikasi: Hotel, Sumber Daya Rumah Tangga: Listrik, Kontrol Jarak Listrik: ora Ana Tipe Kontrol: Aplikasi Mekanik -Kontrol: ora Functi Unggulan ...
  • Home Appliance Standing Electrical Air Cooler Fan Rechargeable Stand Fan 16 Inch

    Fan Perkakas Udara Ngarep Kipas Pendingin Udara Listrik Bisa Diisi Kipas 16 Inci

    Detil Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: vayu Nomer Model: HY-309 Dimensi (L x W x H (Inci):. Daya (W): 25 Voltase (V): 220 Layanan Purna Jual Disedhiyakake: ora ana Garansi: ora ana Jinis: Bahan Kipas Pendingin Udara: plastik, Instalasi Plastik: FLOOR, Sertifikasi Alas: EMC, CB, Kecepatan Angin: Telpon Timer: ora Ana Aplikasi: Hotel, Komersial, Kluwarga, Mobil, Hotel, Komersial, Sumber Daya Rumah Tangga: Kontrol Jarak Listrik, Listrik: ora ana Tipe Kontrol: ...
  • Portable Cartoon Mini Bedroom Table Fans For Home Office Desk Travel

    Penggemar Meja Kamar Tidur Mini Cartoon Portable Kanggo Plancongan Meja Kantor Ing Omah

    Rincian Cepet Lokasi Asal: Zhejiang, China Jeneng: vayu Nomer Model: ZY-200 Dimensi (L x W x H (Inci): 14.5 * 26 * 32cm Daya (W): 25 Voltase (V): 220 Sawise-sales Kasedhiya Layanan: ora ana Garansi: ora ana Jinis: Bahan Kipas Pendingin Udara: Instalasi plastik: Sertifikasi Meja: EMC, CB, Kecepatan Angin: Loro Jumlah Blade: Tiga Timer: ora Ana Aplikasi: Hotel, Sumber Daya Rumah Tangga: Listrik, Kontrol Jarak Listrik : ora Tipe Kontrol: Mekanik Aplikasi-Dikontrol: ora ...