Warta industri

  • Is the more fan blades the better?

    Apa glathi penggemar luwih apik?

    Yen dibandhingake karo "kipas telung bilah" biasa, "kipas limang bilah" duwe kisaran pasokan udara sing luwih akeh, lan kacepetan angin sing bisa diatur biasane ana papat gir. Yen "kipas lima bilah" ditiup sewengi, mula ora krasa ala. Swara sing nyenengake lan sithik, ...
    Waca liyane
  • Honorary certificate

    Sertifikat kehormatan

    Waca liyane