Penggemar Langit-langit Ruangan Paling Apik, Miturut Desainer Interior

Yen sampeyan cukup beruntung duwe ruangan ing ruangan sing ditutupi kaya dek, teras, ruang srengenge, utawa beranda, sampeyan bisa uga pengin nimbang kipas langit-langit utawa loro kanggo entuk angin sepi ing musim panas sing panas. Ora kaya penggemar sing tetep, penggemar langit-langit duwe mupangat tambahan yaiku overhead lan metu saka dalan, dadi akeh papan kanggo santai. Kasunyatane supaya kurang ditampilake uga tegese sampeyan ora prelu negesake kepiye kipas kasebut yen sampeyan ora pengin. Desainer Tavia Forbes lan Monet Masters ing studio desain interior Forbes lan Masters sing adhedhasar ing Atlanta, kayata, luwih seneng penggemar langit-langit sing campuran tinimbang dadi aksen sing narik kawigaten, ngandhani manawa gaya sing ramping luwih katon luwih katon. Nanging wong liya ngandhani babagan sing suwalike, nuduhake penggemar langit-langit sing menehi pratelan luwih akeh. Kanggo nemokake penggemar langit-langit sing paling apik ing macem-macem estetika lan rega, kita takon Forbes, Master, lan 14 desainer interior liyane kanggo menehi rekomendasi - kabeh mau bisa digunakake ing njaba (nanging uga ing njero).

Nalika penggemar langit-langit ing ngisor iki ana pirang-pirang gaya desain - wiwit tropis, modern, nganti bohemian - para ahli ujar manawa ora ana gaya estetika sing nggawe penggemar kipas langit-langit luwih unggul tinimbang liyane nalika sirkulasi udara. Nganti milih ukuran kanggo kipas langit-langit, Forbes lan Master ujar biasane mbukak jembaré 60 inci kanggo teras gedhe lan ruang tamu (dhaptar iki kalebu penggemar ukuran uga pilihan sing luwih cilik lan luwih gedhe). Lan sawetara sawetara pandhuan instalasi dhasar saka Forbes: Selehake siji kipas langit-langit ing ndhuwur saben area papan ing papan, lan priksa manawa para penggemar ora nggantung luwih saka sangang kaki ing sadhuwure lantai supaya sampeyan bisa ngrasakake bayine.


Wektu kiriman: Mar-05-2019