Apa glathi penggemar luwih apik?

Yen dibandhingake karo "kipas telung bilah" biasa, "kipas limang bilah" duwe kisaran pasokan udara sing luwih akeh, lan kacepetan angin sing bisa diatur biasane ana papat gir. Yen "kipas lima bilah" ditiup sewengi, mula ora krasa ala. Swara sing nyenengake lan sithik, cocog banget kanggo warga sing wedi gangguan nalika turu.

Volume udara lan tenaga angin kipas listrik utamane ana gandhengane karo motor lan agul-agul kipas listrik. Umume, kanthi agul-agul kipas listrik, efek pasokan udara luwih apik. Sanajan bakal nambah beban, luwih akeh pisau kipas, "angin" sing luwih cilik bisa dipotong, nggawe angin sing luwih alus dadi luwih alus lan efek bisu luwih apik.

"Kipas lima bilah" biasane nggunakake prinsip swiwi lan baling-baling pesawat. Penggemar sing dirancang nggunakake prinsip kasebut nduwe ciri khas efisiensi tinggi lan gangguan swara.

Dadi, apa "penggemar papat bilah" lan "penggemar limang bilah" luwih apik tinimbang "penggemar telung bilah" tradisional? Ahli ing industri kasebut ujar manawa ngelingi karakteristik keseimbangan rotasi, pisau penggemar listrik umum minangka pisau nomer ganjil. Penggemar listrik kanthi agul-agul nomer malah resonate lan nyebabake kerusakan nalika muter. Mula, disaranake supaya masarakat milih kipas listrik kanthi agul-agul nomer ganjil. 

Apa sebabé kipas agul-agul kipas listrik ora bisa muter

1. Poros motor macet, sampeyan bakal ngerti kanthi muter kaca penggemar kanthi tangan, solusine yaiku nambah minyak pelumas

2. Kapasitor wiwitan rusak, yaiku bagean cangkang plastik ireng utawa putih sing dipasang karo sekrup ing sisih mburi motor. Sing nganggo kabel loro metu. Yen ana alat, sampeyan bisa ngukur kapasitansi. Yen ora ana alat, sampeyan bisa langsung ngganti. sekedhik.

3. Koil motor cendhak lan dibakar. Umume, mung nyuworo swara banter sawise urip sawetara menit, tanpa dipateni, copot catu daya, lan tutul motor nganggo tangan sampeyan. Yen panas banget, bisa uga diobong lan dipasang sakedhik. 

Apa glathi penggemar luwih apik? Ringkesan, kipas listrik limang bilah kudu nyebarke angin luwih akeh tinimbang kipas listrik telung bilah, mula kipas listrik duwe luwih akeh pisau kanggo wong. Luwih becik. Nalika tuku kipas listrik, sampeyan bisa milih produk kanthi pisau 5 utawa 6. Yen agul-agul penggemar kipas listrik nemoni masalah sajrone digunakake, kayata kahanan yen ora nguripake utawa rusak, kudu ditanggulangi kanthi target supaya ora nyebabake panggunaan kipas listrik saben dina.


Wektu kiriman: Nov-16-2020