Warta

  • Is the more fan blades the better?

    Apa glathi penggemar luwih apik?

    Yen dibandhingake karo "kipas telung bilah" biasa, "kipas limang bilah" duwe kisaran pasokan udara sing luwih akeh, lan kacepetan angin sing bisa diatur biasane ana papat gir. Yen "kipas lima bilah" ditiup sewengi, mula ora krasa ala. Swara sing nyenengake lan sithik, ...
    Waca liyane
  • Honorary certificate

    Sertifikat kehormatan

    Waca liyane
  • The Best Outdoor Ceiling Fans, According to Interior Designers

    Penggemar Langit-langit Ruangan Paling Apik, Miturut Desainer Interior

    Yen sampeyan cukup beruntung duwe ruangan ing ruangan sing ditutupi kaya dek, teras, ruang srengenge, utawa beranda, sampeyan bisa uga pengin nimbang kipas langit-langit utawa loro kanggo entuk angin sepi ing musim panas sing panas. Ora kaya penggemar sing tetep, penggemar langit-langit duwe mupangat tambahan yaiku overhead lan metu saka ...
    Waca liyane