HY-203 FAN

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

2 (1)

2 (3)

 

2 (4)

2 (5)

2 (6)

2 (7)

2 (8)

2 (9)

2 (10)

2 (11)

2 (12)

2 (13)

2 (14)

2 (15)

2 (16)

2 (17)

2 (18)

 

Kauntungan kita

1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi.

2. Layanan: Salesmen perdagangan luar negeri sing apik, perusahaan pengirim barang profesional lan sing paling apik

3. Bahan perlindungan lingkungan

4. Desain modern lan apik gayane

5. Pakaryan sing apik

6. Wektu kiriman singkat

7 bisa gawe marem kabeh produksi gaya penggemar

Kauntungan produk

1. Baterai sing bisa diisi ulang, internal 2000mAh bakal luwih gampang digunakake

2. fungsi aroma lan basis pengisian

3. Materi sing ramah lingkungan

4. Angin kenceng lan swara sithik

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, monggo klik ing kene >>


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan