Fan-HY-920

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

1

Gawe SUMMER COOL

Nyegerake lan kepenak • Nyingkirake panas

2_06

Kacepetan angin sing lembut

2_03

Sirkulasi omah kabeh

2_06

Suhu kamar keseimbangan

2_18

Ngirit cilik lan energi

2_15

Pasokan angin telung dimensi

2_21

Papat musim ditrapake

NGGEMUNI ANGIN ALAM GENTLE LAN COOL

Menehi ruangan sing alami sing nyenengake lan nyaman

3

Ukuran Produk

Jeneng produk Model Dhiameter sasis Dhuwur
Kipas Langit-langit HY-920 62cm 24cm
Kacepetan puteran Kekuwatan Frekuensi Tegangan
375r / menit 20w 50hz 220v

KANGGO FLEXIBLE

Gampang dimuat lan dibongkar, ngirit wektu lan gaweyan

4

DESAIN HOOK

180o pancing sing luwes, trep kanggo digantung lan dijupuk

5

TEMPERATUR RUANG EQUILIBRIUM

Ketemu panggunaan macem-macem papan, ora wedi maneh karo panase

6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan