Kipas meja AC220V 8 inci

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: us $ 5-10 / Piece
  • MOQ .: 1200PCS
  • Kemampuan pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Ningbo
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, TT
  • Detail Produk

    Tag Produk

    220

     

    Kauntungan kita

    1.Produk :( Cetakan injeksi, instalasi, panyimpenan, kontrol kualitas ketat, desain produk anyar lan pangembangan, lini produksi Profesional, lan tenaga teknis tetep) kabeh Integrasi.

    2. Layanan: Salesmen perdagangan luar negeri sing apik, perusahaan pengirim barang profesional lan sing paling apik

    3. Bahan perlindungan lingkungan

    4. Desain modern lan apik gayane

    5. Pakaryan sing apik

    6. Wektu kiriman singkat

    7 bisa gawe marem kabeh produksi gaya penggemar

    Kauntungan produk

    1. Baterai sing bisa diisi ulang, internal 2000mAh bakal luwih gampang digunakake

    2. fungsi aroma lan basis pengisian

    3. Materi sing ramah lingkungan

    4. Angin kenceng lan swara sithik

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, monggo klik ing kene >>


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan