Babagan Kita

TaiZhou Huaren Electrical Appliance Co., LTD. Didegaké ing wulan September 2000, pabrik penggemar listrik sing andal lan awet, kipas cilik berkualitas, kipas meja klip, kipas langit-langit, penggemar DC lan sapanunggalane. Perusahaan iki duwe rong paten model utilitas , paten desain lan 5Ada luwih saka 30 model sing dipilih.
Kita spesialis ing penggemar listrik. Kanthi dhukungan saka peralatan pabrikan canggih lan metode uji coba canggih, .Perusahaan kasebut lulus sertifikasi CE, ROHS, CB, 3c, Tujuane yaiku ngasilake kanthi manajemen sing ketat, supaya bisa urip kanthi kualitas tinggi lan apik banget kanthi layanan sing jujur.

Sapa Kita

Zhejiang Huaren Technology Co., Ltd. minangka pemasok penggemar plastik listrik kanthi kemampuan R&D lan pabrik. Motor Huaren khusus kanggo penggemar plastik listrik lan Motor, Motor sinkron lan macem-macem jinis motor;

bty

Ngenani budaya perusahaan "Integritas, Praktabilitas, Harmoni, Inovasi" .Produksi akeh digunakake ing industri otomotif, Industri Industri, Kesehatan & Kesehatan, lsp., Utamane ing peralatan rumah tangga. Kantor pusat ing Taizhou, China,? perusahaan ngetrapake manajemen klompok lan wis dadi informasi manajemen, intelijenisasi produksi lan riset lan pengembangan proyek, standarisasi kualitas lan globalisasi pemasaran liwat pembangunan terus-terusan.? Leili wis dadi panyedhiya solusi sistem penggemar plastik listrik kanthi daya saing komprehensif sing kuat.
Sawise luwih saka 20 taun pembangunan lan njaga pertumbuhan ekonomi sing apik, penjualan Grup ngluwihi Sèket yuta yuan ing taun 2017, kanthi total aset satus yuta yuan.? Kanthi kerja sama karo akeh pelanggan sing luar biasa? Ing globle, Huaren wis dadi strategis sing dipercaya merek mitra.

? Aplikasi

bn

Perusahaan kasebut terus nggunakake riset teknologi lan pangembangan lan manufaktur komponen kanggo nyedhiyakake macem-macem produk penggemar plastik listrik larang, larang larutan, lan solusi sing gegandhengan. Ing mbesuk, Huaren bakal menehi pelanggan sing luwih sugih lan luwih personal produk liwat investasi inovasi terus-terusan lan integrasi sumber daya kanggo entuk entuk manfaat bebarengan lan win-win.

Produk sing Disaranake

688A5334
LM-206
20190629165514