Kipas sirkulasi udara 10 inci kipas cilik

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: us $ 6-10 / Piece
  • MOQ .: 1200PCS
  • Kemampuan pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Pelabuhan: Ningbo
  • Ketentuan Pembayaran: L / C, TT
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Kipas iki minangka penggemar rumah tangga cilik, rong kacepetan, ngirit kecepatan, ngirit daya, angin alus, swara sithik, luwih cocog kanggo panggunaan kantor lan omah. Pamasangane gampang lan trep, ora butuh papan sithik lan gampang digawa. Iki minangka mitra musim panas sing ideal.

    Rincian Cepet

    Model: HY-298

    Sumber Daya:

    Listrik

    Jinis:

    Kipas Pendingin Udara

    Instalasi: Tabel
    Bahan: Plastik
    Daya (W) : udakara 8
    Tegangan (V):

    30

    Diameter (mm):

    220

    Jembar * dhuwur (mm): 250 * 285
    Bobot Bersih (kg): udakara 1.6

    01_01
    01_02
    01_03
    01_04
    01_05
    01_06
    01_07

     

    Layanan Kita

     

    Kemampuan OEM / ODM

    1. Ora preduli pesanan gedhe utawa cilik, Kualitas lan layanan paling apik bakal ditawakake.

    2. Ana masalah sing ditemokake, hubungi kami Sawise Layanan Dept.

    3. Kanthi sabar, cara ngrampungake bakal diwenehake.

    4. Garansi Setaun lan Layanan Sawise Jual 

    Kanggo pitakon luwih lengkap, hubungi >>


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan