Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

  • bty-1

KERJA Wiwit 1998

TaiZhou Huaren Electrical Appliance Co., Ltd. wis didegake ing wulan September 2000, pabrik penggemar listrik sing andal lan awet, kipas cilik bermutu, kipas meja klip, kipas langit-langit, penggemar DC lan sapanunggalane. Perusahaan duwe rong paten model utilitas, paten desain lan 5Ada luwih saka 30 model kanggo pilihan sampeyan.

Enquiry

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.
Enquiry Kanggo Pricelist